Olipas rankka viikko. Mukava kyllä meillä oli neuletapaaminen :) oli kyllä hauskaa tätä vois tehdä useaminkin. Lisää voi lukea täältä. Lisäksi juhlia olisi ollut vaikka muille jakaa. Pari niistä kyllä peruinkin samoin tein, koska ei yksinkertaisesti voimat riitä nyt joka paikkaan. Perjantaina juhlimme kuitenkin isäni häitä. Pieni muotoinen tilaisuus vain lähimmät paikalla ja kahvittelu sitten vihkimisen jälkeen. Lauantaina sitten hautajaiset. Olipas rankkaa. Ne oli jo toiset hautajaiset tänä vuonna ja kolmannetkin suvussa on mutta itse en kyseistä henkilö muista niin ei tarvitse mennä. Eivät kyllä ole niitä mukavimpia tilaisuuksia nämä.

Mutta sitten asiaan. Paljon on töitä kesken mutta jotain on valmiinakin. Itselleni tein lapaset mallilla jota luokkakaverini käyttää. Hän ei ole paljon neulonut vaan nyt tänä syksynä tarttui puikkoihin meidän muiden innoittamana. Niinpä minä sitten päätin kokeilla tätä mallia jota hän käyttää :)
1051712.jpg1051716.jpg
Ideana siis että varret voi kääntää tai pitää suorana. Hyvä idea esim jos on lapsen kanssa ulkona. Jonna muuten otti tämän alemman kuvan, aika hyvä vai mitä? Tykkään mallista ei yhtää hassumpi. Joustonsa vuoksi käy myös miehelleni.

Luokasssa meillä siis puikot viuhuu. Olen saanut siis semmoisetkin henkilöt innostumaan neulomisesta jotka eivät ole puikkoihin koskeneet sitten yläasteen. Mukavaa minusta. Ja jos jollakulla ei ole omaa työtä niin minultahan löytyy...
1049308.jpg
Nämä lapaset on siis neulonut luokkakaverini Jonnalle. Minun puikot ja langat. En pistä ollenkaan pahaksi jos minun lankojen kulutuksessa tahtoo auttaa, niitähän nimittäin riittää :) Jonna tykkää näistä kyllä kovasti.