Sain sit jooga sukat vihdoin valmiix:
1668732.jpg
Siinä Jonnan pikku jalat.
1669828.jpg
Ja siinä miun sukkaset. Ei se kauaa vienä ku valmistu kun vaa ehti istuu sen hetken paikoillaan ja tehhä. Amppelikin valmistuu hyvää vauhtia. Nyt saa sit ottaa jonkun uuden (yhden) työn puikoille. Painoa noilla on yhteensä 70 g.

Tiiättekö et nokkosetkin voi olla tosi inhottavii. Jonna poltti ittensä nokkosiin eilen ja jalka näytti hyvältä. Siis nokkosen polttamat näky kyllä mut ei mitenkää pahasti. Tänä aamuna jalka oli sit turvoksissa ja polttama kohdat tulipunasii ja rakkuloilla. Ei mitää isoja rakkoja mut kuitenkii. Että sillee taitaa olla meijän neiti sit herkkä noillekkii. Kävin sit apteekista sidostarpeita ja rasvaa noihin lisää. On ehtny niitä jo raaviskella ni on ihorikko ettei nyt sit tulehtus. Aamulla otin pari kuvaakin mut salama vaalentaa noihi ihottumakohtii. Voi sit neuvolassa näyttää kun käy siellä. Tässäpä ne ei kovin hyviä otoksia kun ei ihan niin pahalta näytä ku tälleen luonnossa...
1670171.jpg
1670179.jpg

Mie tuossa oon siivoillu kaappeja ja reilusti on tavaraa lähteny kiertoon. Mukavaa saaha vähän pois nurkista. Paljon on pienii vaatteita kertyny nurkkiin ja muutakin mitä ei tuu käytettyy. Ompelin tuossa parit farkut kuntoon. Tuo korjausompelu ei vaa oo niitä rakkaimpii hommii ni on jääny pyörii. Lisää hommii tuolla on kun vain viittis tehhä.