Terve vaan kaikille pitkästä aikaa. Jotenkin on tää aika taas mennyt vauhdille. Loma oli ja meni ja olen aloittanut jo uudessa harjoittelu paikassakin tällä välillä. Työ siellä on henkistä ja niinpä ensimmäinen viikko meni melko väsyneissä tunnelmissa. Sain kuitenkin sillo maanantaina aivan ihanat kukkaset, oli ostaja osannut kyllä ostaa aivan loistavan värisetkin vielä vai mitä mieltä olette:

1392668.jpg

Käsitöiden saralla on ollut melko hiljaista. EI ole paljon mitään jaksanut töiden jälkeen. Yhden tilkun olen tahnyt tänne:

1392666.jpg

1392667.jpg

Päätin panostaa asiaan ainakin yhden tilkun verran ja se ois nyt suoritettu. En ole varma oisko miula ees lankaa nyt enempiin. Puuvillaisia lankoja ois vaikka kuinka. Niistä vois opetella neulomaan niitä liinoja... Millo sais vaa aikasex ettii mallin ja alkaa...

Pääsiäis hommelit sekä tänne:

1392665.jpg

että tänne:

921798.jpg

on aivan kesken. Pitäs kyllä alkaa tuo viimeistely noille. Menneellä viikolla väsättiin tyttären kanssa noita virpomisvitsoja ja viikonloppuna juhlittiin kummitytön synttäreitä sekä kierrettiin virpomassa niin ei ole ehtinyt mitään muuta. Noh onhan tässä vielä viikko aikaa. Pitää alkaa koristeita kaivella kaapeista esiin :) Kyllä se kevät sieltä vaan tulee.

Ompeluhommatkaan ei oo edenny. Tyynyyn on muutamia piikkejä taas ommeltu, nyt vaa pitäs kiinnitellä niitä. Korjausompelut odottaa ja monet muutkin asiat :) Ehkä ne tästä kun päivä pitenee ja linnut alkaa laulaa :)

muoks. Lisätty kuvat 21.3. klo 7.20