Kaikille oikein hyvää ystävänpäivää! Mie oon tään päivää kestinny vieraita. Kiitos muuten Kirsi, Emma ja Aapo vierailusta. Aapolle sanotaa vinkix et seuraavan kerra vaa sit valikoi päältä parhaan tyssin kainaloon :)

Jonna tykkäs kaikista lahjoista kovasti ja äsken luistellessa oli huivi jo kaulassa :) Miule sano ku vikat vieraat ol et äiti nyt voitas mennä leipomaan. Et kiitos vaan :D

Mie sain siis vaikka mitä ihanaa tänään. Kirsin vaihtoblogissa olleessa vaihdossa Kirsi muisti minuu tällä:

Kuvakin on vinkisin vonksin. Ihania juttuja. Mie pääsen tekee huovutusjuttuja jossain vaiheessa urakalla kun saan nuo muut hommat käsistä. Mitenköhän tää paketin tekijä ties miun puutteen rose-laitteesta? ei voi vaikuttaa et miula on hänen rose-laite lainassa... Tuo lehmä on ihana. Ihailen noin kärsivällisiä ihmisiä ku saa tommosta aikaan. Nimeä vaikka on vielä tämä kamu.

Miehän tein paketin sekä Jaanalla että Kirsille. Viestien perusteella voisin sanoa että onnistuin täydellisesti.Tässä vielä tuota Jaanan pakettii kuvina

toista ei tää huttupää muistanu kuvailla ja Jaanankin paketin tiskirätti uupuu kuvista ja se johtuu siite ku mie päättelin sen postin PIHASSA :D Kirsin paketti noudatti kyllä samaa kaavaa.

Sitten mie osallistuin jo kauan aikaa sitten arvontaan täällä. Ja menin ja sain palkinnon :) Aivan ihania, katsokaas:

En ois ite tämmösii osannu tehhä. ISO KIITOS. Nää meneekin miun kahvila boksiin :)

Sit mie tein hankintoja tai oikeemmin äiti tään tais loppujen lopuksi maksella kun sanoin et joo mie tarviin:

Tarpeellinen miula. Värikin on aika ok.

Kiitos Niinalle näistä:

Suklaata nam nam ja ihanii servettejä. Mie tykkään kyl tuosta kassistakin paaaljon.

Kattokaas mikä iltalaukku kamuineen tänne on myös ilmestyny:

Nyt ois tyssit hyvä lähtee vähän pyörii kylille :D

Sit vielä:

Jep lehmänamuja :D Kiitos äiti.

Mie oon ollu tosi väsy ja syykin selvis on tuo hemppa vähän lipsahtanu liiian alas. Oli nimittäin 113 perjantaina. Apteekkiin pitäs siis suunnata ja aloittaa lisärauta. Mutta ikuisuun projekti on nyt tässä vaiheessa:

Toivottaan että olo tästä kohentuisi ja jaksaisi paremmin työskennellä myös kotona. Ois nimittäin varmaa 10 kirjallista koultyötä vailla tekijää. Ei vaa jaksa. Mtu nyt mie lähen huumaa kahtoo.