Taivaan täydeltä tulee lunta.Kohta ulos ja lapselle sukset jalkaan. Kovasti ois eilen pitänyt kuulemma jo hiihtää kun tultiin synttärijuhlista. Ei jaksettu ei oli ne niin rankat 8-vuotispäivät. Samalla juhlittiin myös meijän neitin viimeviikkosia 4-vuotispäiviä. Ilta vietettiin telkkuu kahtoen ihan kotona ja nautiskeltiin. Vähän sit tuli tehtyä käsitöitäkin, enemmän tais alotuksii tulla ku valmiita. On tuossa viikonaikaan tullut tällaista virkkailtua:
1293858.jpg
Näista tuo kukka on kiinni kummitytölle menevässä laukussa. Laukku on neulottu tammikuussa. Odottelee nyt vuoria, hihnaa ja koristelua. Kyllä se valmistuu ennen synttäreitä.
1299635.jpg
Tällasia tein valmiiksi jo pääsiäistä ajatellen. Lankoja en leikannut pois kun mielessä on kiinnittää niitä johonkin. Saa nähdä mitä tässä keksii. Voi olla että noita tulee tehtyä lisää tai sitten jotain muuta. Jos joku tietää hyvän virkatun tipun ohjeen niin täällä kaivattais ja mielellään kielenä suomi.

Korjausompeluakin tuli harrastettua männä viikolla. Yhdet housut tuli lyhennettyä ja yhteen takkiin vetoketju vaihdettua. Hommia on lisääkin. Nyt kuitenkin noiden sanomalehtien kimppuun ja taittelemaan biopusseja.