Otsikko kertoo jo kaiken tästä viikonlopusta. Käytiin perjantaina elokuvissa lasten kanssa katsomassa Kung Fu Panda.
1829462.jpg
Tykkäsin ja niin lapsetkin. Osin oli hieman pelottaiva kohtia mutta niistä sit keskusteltiin eikä ollut oikeestaan paljon verrattuna moneen nykyiseen lastenohjelmaan. Sitä oli muuten nyt tutkittukkin  tuota piirrettyjen pelottavuutta.

Kirsin Blogista bongasin testin. Nää on just sopivia juttuja tehä tälleen ku väsyttää kauheesti. EIlen oli yövuorojen välipäivä ja ei tullu kyllä nukuttua kunnolla ku pari-kolme tuntii voitte siis uskoo että nyt väsyttää. Eli mikä eläin olet:

Majava

Majava
  • Kanadanmajava Castor canadendis,
    euroopanmajava Castor fiber
  • Pituus: 70 - 100 cm, häntä 25 - 40 cm
  • Paino: 10 - 30 kg
  • Elinikä: Jopa 30 vuotta

Olet majava! Ahkeruus ja perhekeskeisyys ovat erottamaton osa sinua. Autat mielelläsi muita, ja pieni nikkarointi sujuukin sinulta leikiten.
Oon mie ollu sit oikeesti kiltti ku sain sen Täydellisten naisten toisen tuotankokaudenkin lahjaksi:
1829519.jpg
Tuo karvinen ostettiin Jonnalle. Se tykkää siitä tosi paljon ja meijän vanha kasetti on jo loppuun käytetty. Nuo kannet on ruotsiksi mut ei se menoa haittaa oli vain paljon halvempi noin ja levyissä on samat toiminnot oli kannet sit suomex tai ruotsiksi. Ollaanpahan sit tuon verran viisaampii noiden kielten suhteen :)

Sisko kävi reissussa ja toi tämmösen:
1829497.jpg
Kuva on huono mut nyt ei jaksa siitä välittää. Kyseessä on siis sormustin. Aina nätti sanoisin. Olivat ettineet lehmä juttuja mut sopivaa ei ollu tullu vastaan.

Oon mie oikeesti tehny jotain sit töissä. Sain tuon vauvan peiton siellä valmiix ku kotona ei kerinny sitä tehhä
1829483.jpg
Siitä tuli itseasiassa aika mukava ja Jonna tilas itellee samanlaisen. Lupasin talven mittaan tehhä. Alotin töissä yhtä huivia omalla mallilla kun ei ollu mitään muuta keskeneräistä mukana. Sitten siitä huivista loppulanka kun ei ollu yks vajaa kerä sitä mukana. No sitten pukkas vauvan sukkaa puikoilla :). Vaihtelua siis oli.

Marjolta sain tapaamisessa Pieni lankakauppa nimisen kirjan ja aikaa lukemiseen meni noin viikko kun luin vaa sillon tällön. Mie kyllä ihan tykkäsin siitä. No tulihan tässä taas juttuu. Taijan mennä tekemään jotain. Salaisen projektin tekoa pitäs jatkaa kun valmiina olo päivä alkaa lähestyä uhkaavasti.