Niin se aika vain rientää ja eletään jo heinäkuuta. Töissä menee kivasti ja kiirettäkin on piisannut. Kotona ei sit oo paljoo tullukkaan tehtyy vaikka nyt vapaita viettelinkin. Jotenkin se aika menee ihan siivillä. Nyt kesäaikaan oon lueskellu kirjoja ja neulonukkin vähäsen. Mukavaa lukea välillä muutakin kuin koulukirjoja vaikka niitäkin kävin kyllä hakemassa ennen kuin koulun kirjasto meni kiinni. Olisi pakko saada tehtyä tuota opinnäytetyötäkin näin kesällä jonkun verran eteenpäin.

Mutta neulottu siis on ja tänne on siis tehty vähän jotain. Tältä näyttää:
1697556.jpg
Päättelyt teen taas kaikki kerralla kun nämä pitää olla sit elokuussa luovutus kunnossa. Uutta on siis puikoilla jo tulossa taas. Pari huivia , hattua keräykseen sekä koukulla se amppeli, viittä vaille vajaa jo tosin. Jospa sen sais kohta valmiix.

Laukkua pitäs alotella mut langat on vielä kaupassa, samoin kuin värjäystä ois kiva tehhä mut nekin langat on kaupassa :) Ehkä mie joku pv muistan ostaa...

Käytiin ostaa meille sänky. Saadaan se ens viikolla. Sitä enne pitäs kyllä alottaa tuon huoneen siivous siis oikeesti. Siellä on niin paljon kangaslaatikoita ja muita et ne on pakko saaha kyllä pois. Pitää siis alkaa joku pv ommella oikeesti noita hommii tuolta. Varaston siivous ois kyllä kans tehtävä. Eihän siitä mitään tuu kun kunnolla ei sinne sisään mahu. Samoin Jonnan kanssa oli puhe et lelut pitää kahtoo et sellaset pois mitä ei enää tarvii. Vois laittaa menemään vaikka Venäjälle jos jostain löytäs tiedot kuka toimittas. Tietysti joku muukin paikka vois olla. Pitää katsoa mitä eteen tulee.
1697560.jpg
Tässä Paavon näytös siitä kuinka ruokailusta voi tehhä astetta haastavampaa. Jos tuota niskaa kahtoo ni nahkarulla se siellä kiikkuu. Nyt on jo vaihettu joka paikkaan uusi nahka.

Palaillaan taas. Mie lähen mummoo auttelee kun hän lähtee lomalle ja sit pitääkin jo suunnistaa töihin. Mukavaa päivää kaikille.