vissiin, kun ei oo tännekkään ehtiny kirjotella. Alotin ma harjottelun ja on menny vähän sulatellessa.

Projekti: ohjeesta neulominen on hieman jäähyllä kun ystävä pakettii pitäs vääntää. Viikonloppuna on pakko tehhä niinku semmonen loppukiri sen kanssa. Suunnitelmat on melekein valmiit mut mut... no toteutus vähän uupuu.

Kävin viikolla hammaslääkärissäkin, kun luulin, että tuo hammas mis reikää näkyy ni tuli kipeex. Mut ei se ollukkaan se kaveri vaan viisaudenhammas, joka tykkäs tehä lähempää tuttavuutta miun posken kanssa ja oli sinne reiän tehny. Poski oli niin kipee et meinasin tuolilta puota ku lääkäri alko tutkii. No hammas sai kyytiä ja toiselle puolelle tehhään sama kunhan tää nyt paranee. Se reikäkin hoidetaan myöhemmin kunhan tää tilanne rauhottuu. Mut joo olipahan tuska reissu. Yhtää ei koskenu kun puudutti. Sillo vaa sattu kun tutki. Pelotti kyllä se poisto kun tutkiminen sattu, mnut poisto ei onnex. Ja se mikä on hyvä ni onnex mie en oo niin viisas et oisin saanu kaikki neljä viisaudenhammasta vaan sain vain kaksi :)

Pääasioita tempauskin loppuu. Sain mie parit myssyt tehtyy :

tää ei siis oo se miun takin alku vaan Ulla-neuleen hyrrä hattu.

Kaveri sai vauvelin joten tällainen setti sinne.

Tunnustuksiikin oon saanu. Koetan saaha nekin tänne täs lähipäivinä :) kiitos vaan isosti antajille. Kyllä ne kivasti mieltä lämmittää. Nyt kahtoo huumaa