Välillä on tullut vähän jotain ommeltuakin. Tosin suunnitellut työt lista vain kasvaa. On se vaan niin kiva suunnitella mitä sitä tekis seuraavaksi. Ehkä tässä sais jotain niistä vuoden aikaa tehtyäkin. Pitäs oikeesti tuhota noita varastoja. Eihän tänne kohta mahu enää sekaan. Mut sit niihin valmistuneisiin:
2188150.jpg
Miun kaavassa ja työtavoissa tään kanssa ois kyllä kehittelemistä mutta oli kiva tehhä ja nää ois noille pikkusillekkii kivoja lahjoja :) Taijan tään pitää ite. Jonna alko jo kyllä itellee pyytää just samanlaista. Tämä on tehty taas kierrätyskankaista, jotka ei kyllä tähän loppuneet :)

Sit pari pipoa tuli ommeltua pieniin päihin:
2190568.jpg
Tää hyvä kuva kulma antaa sen vaikutelman et sieniähän ne mut joo ei oo. Uskokaa vaan et hattuja ne on.

Sit niitä hankintoja. Tuo viivi ja wanger muistikirja on siis arpajaisvoitto meidän kaupungin kirjastosta. Pakko sanoo et se on aivan ihana:
2191400.jpg
Noi korit oli alennuksessa ni oli pakko ostaa, samoin ku tuo kirja. Langat... niin no mie lähin ostaa yhtä salaisuus lankaa ku sitä ei omista varastoista löytyny ni kun sitä en sit kuitenkaa löytäny ni sit lohdukkeex ostin nuo :D Nyt ois sit viisain mennä laittaa korit käyttöön ja alkaa tekee jotain noille varastoilla. Ei nekään itekseen pienene. Tänään pitää kyllä yks akva siivota ja muutenkin raivailla. Sisko tulee poikansa kanssa meille vuoden vaihdetta juhlii ja mie luulen et se tahtoo nukkuu tuossa sohvalla... tällä hetkellä siitä ei oo toivookaan... Kenen lie nuo käsityöt jotka on koko sohvan vallanneet???