1335933.jpg
Virkkasin hyvin yksinkertaisen pääsiäisliinan meijän olohuoneen pöydälle. Jotenkii mie tykkään tuommosesta yksinkertaisesta ruutuvirkkauksesta kun sitä voi sit koristella muutoin ja meillä usein on koristeesineitä myös pöydällä kuten karkkipaperikukkasia.

1335932.jpg
Näitä kukkasia tein siis kuusi lisää edellisten 4 lisäksi. Näitä vähän mietin tuon liinan koristukseksi ja näin Jonna niita sommitteli:
1335990.jpg
Ehkä mie niitä koetan kiinnitellä tuohon jonkun kappaleen ainakin :)

On muuten ihana kun alkoi loma. Kyllä se tuli tarpeeseen. Harjottelut ovat molemmat menneet hyvin ja nyt on levon aika ennen viimeistä harjoittelua. Tosin varmaan ensi viikon lopulla teen joitain kouluhommia alta pois ennen seuraavaa harjoittelua niin ei tule siitä sitten niin rankka.

Lankahamsteri kuukausi päättyi eilen kokonaiskulutukseni oli 435 g mihin olen ihan tyytyväinen vaikka se onkin vähemmän kuin viimevuonna. Mukavaa oli jälleen siellä. Nyt alkoi sitten virkkausringissä uusi pääsiäistempaus johon sitten kyllä pitää osallistua kun meillä on nää pääsiäisasiat huonoissa kantimissa niin tulevat kyllä ihan tarpeeseen.