Olen ollut aivan sanaton Kauhajoen tapahtumista. Mielessä pyörii paljon ajatuksia. Olen miettiny muunmuassa sitä kuinka paljon vastuuta on mm. kouluterveydenhoitajilla. Omaa kohtaloa tulevana terveysalan ammattilaisena olen myös paljon miettinyt. Resurssit joita on varattu kouluterveydenhuoltoonkin on olemattomat. Nuorille ei ole tarpeeksi mielensterveyspuolen palveluitakaan. Paljon on muitakin ajatuksia mutta en jaksa niitä nyt kirjoittaa. Opiskelukavereiden kanssa on juteltu ja puitu ajatuksia. Tulevaa kun ei voi oikein alkaa pelätäkkään. Ei sitä kuitenkaan koskaan voi tietää mitä tapahtuu.

Neulontapuolellakin on tapahtunut jotain. Ristiäisissä oltiin eilen ja tein vauvalle viemisiksi mekon:
1947916.jpg
Siis tiiättekö mie tein (melkein) ohjeen mukaan. Ohje on siis napattu Ullasta ja malli on siis Aleena-mekko. Kiitos vaan ohjeen tekijälle. :) Jonnalle aloittelin paitaa soveltaen tuota aleena-mekon ohjetta. Tämä oli neidin oma pyyntö. Pitää koettaa äidin toteuttaa tämä :) Mekkonhan hän tietysti tahtoisi mutta mie ajattelin lähinnä tunika tyyppistä paitaa. Langat neiti valitsi itse omien mieltymysten mukaan. kimalletta on siis luvassa.

Joululahjat numero kaksi ja kolme ovat valmistuneet ja odottaa pakettiin pääsyä. Miettinyt olen jo kovasti että mitäs tekee kellekkin. Pitäs varmaa tehhä lista. Listat on minulla sellaisia inspiroiva ja hieman pakottavia. Näkee kuinka monta juttua vielä pitää tehdä niin tulee tehtyäkin jotain.

Sain myös sunnnuntai aamuna hieman leivottuakin. Paholaiskakku oman ohjeen mukaan:
1947935.jpg
Nimen tämä kakku on saanut värinsä mukaan. Tämä kakku on punainen väriltään (sisältä) johtuen kanelista. Ohjettakin tarjoan koska tein täysin maidottoman ja munattoman tästä.

Paholaiskakku

5dl vehnäjauhoja
3dl sokeria
2-4tl kanelia
1tl soodaa
150 g margariiniä
2 dl riisi/kaura/soija- juomaa

Sekoita kuivat aineet ja lisää joukkoon sulatettu margariini ja neste.
Paistetaan 175 asteessa noin 1 tunti.

Kuvassa mukana myös kukka jonka tässä vasta ikää sain siskoltani jos joku tietää mikä kukka on kyseessö niin otan tiedon mielläni vastaan.

Nyt taitaa tämä flunssa viijä voiton ja kaataa miut petiin. Kaikille mukavaa loppuviikkoa.