Tämän aamun pääkirjoitustus paikallislehdessämme oli kierrätyksestä. Se oli hyvää asiaa se. Miekii oon tänä vuonna ihan typerästii pakannu lahjat kaupan periin ihan siitä syystä että sitä on niin paljon ollu tuolla kaapissa. Nyt näyttäs jopa loppuvan eet ens vuonna vois hyvin tehhä kierrätyspaketteja. Ruusukkeet olen jättänyt kaupan hyllyille ja niiden sijaan on käytetty karkkipapereista tehtyjä  kukkasia. Niitä onkin taas tullut tehtyä paljon :) Joka joulu olen kerännyt pakkaukset eri kasseihin ja suorittanut lajittelun ja pakettien avausvaiheessa. Meillähän kierrätys on muutekin melko hyvällä mallilla. Parannettavaa toki on.

Uusi Ulla oli ilmestynyt jo marraskuussa, mutta tämä nainen on ollut niin kiireinen että ei oo ehtiny ku vilaksta sitä tuossa koulun ohessa. Kivoja juttuja siellä jälleen oli ja tiskirätitkin olivat pääseet jutun aiheeksi. Miekii oon näistä ainakii tapaamisessa puhunu että en ole vielä niitä tehnyt. Sit tässä joulun alla ku tuli taas tuo kierrätys mieleen itellekkii ja alko lahjojen viimeistely kyllästyttää niin tein meille testiin yhen tiskirätin:
2164828.jpg
Blogikierroksella huomasin että Marple oli myös jutun innoittaman tehnyt näitä. Tapoja tehdä on varmaan yhtä monta ku tekijöitä. Ohjeita netti pullollaan. Mie tein ensimmäisen ihan vaa virkkaamalla :)

On tässä käynyt pieni kämmi ja unohtunut esitellä nää ihanuudet joita sain Kirsiltä. Ihanat lasinaluset meille joulupöytään:
2164827.jpg
Meille tuleekin miun sisko porukoineen ja sit äiti syömään jouluna. Joka vuosi ollaan jouluna jonkun luona ja tänä vuonna on meijän vuoro järjestää. Onneksi sisko tulee auttelemaan kun poppoota on tulossa paljon :)