meillä on tänään syysretki jonnan ja kummipojan kanssa. Aikuisia tosin on enemmän kun lapsia mutta onpahan lapsilla monta vahtia

Meillähän on Jonnalla nyt enterorokko joten meijän lomasuunnitelmat meni vähän uusix. Meinattiin mennä kirjastoon käymään huomenna mut ei sit mennäkkään kun ei viitti mennä yleisille paikoille. Tuo mehtä on just sopiva paikka vierailla siellä ei oo ainakaa ketää johon sen vois tartuttaa.

Mie kävin ma kampaajalla ja miula on uusi pää :) tykkään. On se aina uus kampaus kivaa vaihteluu. Sain uuden leikkauksen ja värinkin päähän. Vois vaikka jossain vaiheessa kuvaa teille koettaa siitä saaha ni onpahan sit jotain kahtomista.

Tiistaina leivottiin äidin kanssa Dallaspullaa. Tuli hvyii. Seuraavax mie sovellan ohjeesta maidottoman ja munattoman. Pitää siis mennä kaupalle tutkimaan valikoimia jossain välissä.

Eilen olin tiukasti koulun kirjastossa tekee opinnäytetyötä vaikka onkin loma. Joskus on vaa joustettava näissä asioissa ja tehtävä noita hommii lomallakin. Monet käsitöistä mitä oon nyt tehny on ollu hys hys juttuja eikä niistäkään voi puhuu. Mut tänään ku mie tuun kotiin ni päätin et alan ommella. Pakko saaha noita korjaushommia pois alta ja on tuossa muutakin ommeltavaa.

Mie oon lomalla ja tuntuu et mikään ei etene. Tosin oon muutaman pikku hommelin tehny pienten ilojen kalentria varten mutta niitäkään ei voi esitellä. Lähinnä kalenteriin on miettitty mitä laittaa ja valmisteluja tehtynä. Jos oikeesti joku pv sais jotain valmiiksikin. Sit on hyss hyss juttuja tekeillä ei siis esittelyä niistäkään luvassa.


Lapasia oon suunnitellu alkavaa lapaskuuta varten. Tavotteena on kahet lapaset ei sen enempiä. ne vois sentää saaha kaiken muun ohessa tehtyykin.

Mitäs sit vielä jaarittelis... taijan lähtee kahville ja sit mehtään. Palailen taas seuraavan kerran toivottavasti sit kuvien kera.