Sain tunnustuksen Kotiäidin luomulaaksosta :) Kiitos siitä nämä kyllä kivasti piristää.
2081103.jpg
Säännöt olivat seuraavanlaiset:

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa.(määrä vapaa)
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Olen kyllä melko naatti kuluneen viikon jälkeen, joten en lähde näitä nyt jakelemaan. Samaisesta blogista löysin kivan muumitestin, tulokseni on seuraavanlainen:

Muumimaailmassa sinä olisit Muumimamma.

1. Muumimamma (7)
2. Muumipeikko (5)
3. Nuuskamuikkunen
     Niisku
     Hemuli (4)
4. Nipsu (3)
5. Muumipappa
     Vilijonkka (2)
6. Pikku Myy
     Mörkö
     Noita
     Piisamirotta (1)
7. Ninni
     Haisuli
     muumien esi-isä
     Juksu
     Surku (1)

Mukva testi kertakaikkiaan. Eilen oli tämän viimeinen postituspv:
1985946.jpg
Pelottelin jo vaihtokaveriani että en välttämättä ehdi postiin, mutta ehdin kuin ehdinkin. Kuvia en musitanut kyllä kaikista ottaam utta eiköhän ne kaverin blogiin tule :) Nyt kovasti jännitän tykkääkö kaveri kalenterista ja mitä itse saan omastani :)

Kulunut viikko ei kaikin puolin mennyt aivan putkeen, esim osa tenteistä menee uusintaan, mutta en anna sen haitata tuleepahan asiat ainakin opeteltua. Mutta jottei koko viikko olis aivan poskellaan niin kaverit antoivat minulle myöhästyneen synttärilahja:
2083054.jpg
Iso kiitos ihanille ystävilleni. Kuten kortissa luki onnittelut eivät koskaan voi olla liian myöhässä.. Sitten mie ite jo aikasemmin tein lankatilausta kimpassa aina oikeiden kanssa Tinttamarellista ja Kirsi hoiteli tilauksen. Osa tuotteista saapui, miule jo tää:
2083052.jpg
Lisää lankoja odotellaan :). Eilen kirjastosta soitettiin et mie oon voittanu arvonnassa :) jee miula on yleensä tosi huono mäihä näissä hommissa. Pitäs käyvä palkinto joku pv hakemassa. Tällä hetkellä on lueskelun alla seuraavat:
2083055.jpg
Pientä kevennystä noihen kouluhommien jälkeen. :) Tänä aamuna käytii Jonnan kanssa jo uimassa. Jos kohta lähtis vielä pulkka mäkeen :) Mukavaa viikonloppua kaikille.