Pitkästä aikaa ehdin vähäksi aikaa koneen ääreen. Noita töitä tuolla olis vaikka kuinka, mutta yksikin tehty on eteenpäin. Tosin pakko myöntää, että tänään ei oo ollu ihan helpoin mahollinen pv. Tuntuu et mikää ei kerralla onnistu ja kaikki on hukassa. Joskus muinoin huovutin koneessa villapaidan osat ja mielessä siinsi jo laukku. Nyt sain aloitettua ja visiot on aivan selvät. Tästä se lähtee:
1732761.jpg
Tähän päästiin:
1732763.jpg
Muotoilen loppuun sitten kun saan valmiiksi, nyt on vielä saumat painuksissa yms. Mutta tähän nyt sit jäätiin. Joku on piilottanu miun huovutusneulan ja tahon ehottomasti tehä kuvioita sillä. Murr!!!!
Pitäs varmaa ostaa useampi, sillä se on todettu että neulat on aina hukassa ja miula ei oo ku se yks ainoo tuota mallii. Noh pitää toivoo et se löytyy tai sit tyytyy oottaa et kerkii kaupungille ettii semmosta.

No
 kun ei tuo eka projekti nyt onnistunu otin tekeille toisen. Jonnan mekko oli käyny pienex ja saanu mustikkaa osakseen, mutta on mieluinen niin päätin tehdä siitä uutta. Tästä siis lähettiin:
1732767.jpg
Tää kuva on siis hovikuvaajan ottama ikää 4-vee. Tähän päästiin:
1732794.jpg
Saa pitää vaikka piha hameena, sillä kaikki mustikka kohat ei lähteny poikkeen. Mutta neiti oli tyytyväinen lopputulokseen ja se liene pääasia.

Sit vois varmaa syyä ja kahtoo ehtiikö vielä jotain ommella enne töihin menoo. Sateista päivää kaikille, ainakin tällä suunnalla asuville :)