Kävin tänään vähän aikaa kaupungilla pörräämässä, flunssasta huolimatta. Tein löytöjä tiimarista kiitos vaan Kirsille kun kerroit alesta. Tosiaan opiskelijalle sopivia hintoja oli taas :) Tulee useemmin luettuu toisten blogeja kuin mainoksia, varsinkin tälläisten viikkojen aikana jolloin ollaan koulussa 8-18.30. Tällaista kivaa mie löysin:
1959488.jpg
Nuo akryylimaalit oli kylläkin Kerdissä' tarjouksessa normaalihinta 5 ekee purkki nyt euron. Kannatti käydä sielläkin. Muut jutut on tiimarissa ja käyttöönkin pääsevät ilmeisesti pian. Jonnalle ostettiin noita  sormikkaita ku olivat -70% ja tarhassa ei haittaa vaikka ois useemmatkin kun tuntuvat olevan aina pesun tarpeessa ja toinen parista aina hukassa.

Eilen oli meijän takapihan oveen ilmestyny ylläri kassi josta löytyi mm. tämä:
1959491.jpg
Kiva kaveri. Nyt pitäs olla rahi niin saisin tuon sen päälle vaan kun ei oo. On ollu mielessä tehhä saiskohan semmosen aikaan joku pv :) Jonna on nyt köllinyt tuon päällä ja kattonu pikku kakkosta.

pitäsköhän mennä puikkojen kimppuun, kummipojalla on lauantaina syndet ja mie aattelin tehhä Junasukat lahjax. Alotettu on yhen kerroksen verran joten tekemistä vielä on. Palailen siis taas, ajatuksissa o n askarrellakkin tänä viikonloppuna ja ehkä jotain miniäkin tehhä. Saa nähhä kui käy.