Meillähän oli aina oikeissa kimppatilaus langoista ja toimituksii tuli pitkin matkaa. Viime tapaamisessa sain sitten viimeset ja tältähän ne näytti:

Punaisesta on siis tehty jo myöhästynyt joululahja ja muuten nämä kerät saivat hieman odottaa kun on tuo mission impossible- kesken. Se kun ei oo nyt edennyt kun pari hassuu kerrosta puikko ongelmna vuoksi, niin saivat nämä langat sit kyytiä:


Erilaisia kokeiluja ja kaikki pätkät hyötykäyttöön. Molemmista yksi huivi lahjavakkaan ja muut jää sit kotiin (luultavasti).

Miula on vissii välillä liikaa vauhtia sillä onnistuin toissapäivänä reväyttämään selän ku liukastuin vessassa. Eilis aamuun meni hyvin ja sit alko tehhä kipeetä. No tänään alkaa arki ja pitä tuo koulureppu heittää selkään, saa nähhä kui eukon käy. Vois vaikka ottaa vähän lääkettä et jaksaa päivän olla. Illalla tein sit pienen lämpötyynyn jonka saa kivasti piettyy tuossa selän takana, saa sillä kylmääkin annettuu kun sen pakastaa:

Jostain syystä kylmä ei vaan tuntunu yhtää hyvältä ja lämmin ei vaikuttanu tekevän pahaa. Tulehdusta siinä ei tunnu olevan. Tääkin on vanha vamma joka sillon tällön muistuttaa et joskus se on revähtänä pahasti... Mutta nyt aamukahvin juontiin. Haasteita ja haleja on saatu joten niitä luvassa varmaan seuraavaksi.