Sypressi (25.1.-3.2. ja 26.7-4.8.)
Vahvalla ja notkealla sypressillä on yksinkertaiset, selkeät piirteet. Sypressi on hienostunut, mutta myös villi. Hän on tyytyväinen ja sopeutuva, kypsyy nopeasti eikä juokse rahan ja maineen perässä. Hän toivoo vain saavansa olla onnellinen. Sypressi karttaa ongelmia. Hän on hyvää seuraa - lämmin, mutta ei sentimentaalinen. Hän rakastaa kävelyretkiä, eläimiä ja metsästystä. Hän haluaa perheen ja ystäviä, jotka pysyvät hänen ympärillään. Haaveellinen sypressi elää pikemminkin virran vietävänä kuin ohjaimissa. Ajatuksissaan hän on aina jossain muualla. Hän on avulias, joustava ja uskollinen, muistot ovat hänelle kultaakin kalliimpia. Hänen älynsä on tarkkailevaa ja ajatukset selkeitä, yleensä hän välttelee teräviä keskusteluja. Sypressin elämä lipuu tasaisesti rakastettujen ihmisten keskellä.
(Kuuluisia sypressejä: Mozart, F.D. Roosevelt, Louis Armstrong, Johannes Virolainen, Paavo Haavikko ja Raimo Häyrinen

Leipäkone
Olet rauhallinen työmyyrä, joka viihtyy pakertaen askareitaan. Et ole moksiskaan hieman raskaammista töistä ja teet ne keskittyen ja tarkasti. Ihmisten kanssa tulet hyvin toimeen ja yleensä muille jää hyvä maku suuhun sinun kanssasi asioimisesta. Et silti kaipaa mitään suuria ihmismääriä ympärillesi. Sinä viihdyt varsin hyvin kotona perheen parissa.

Maalaisromantiikkaa
Viihdyt parhaiten kodikkaassa maalaismiljöössä, kädet mieluiten kukkamullanmustina tai vehnäjauhonvalkeina. Kodin sydän on suuri vaoisa keittiö, mieluiten varustettuna vanhalla puuhellalla.

Pohjoisen maalaistyylin perustana on usein valkoinen väri, joka tekee siitä puhtaan ja ilmavan. Valkoinen perusväri tasapainottaa myös kukalliset tekstiilit ja tapetit. Kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista löytyy ihania vanhoja huonekaluja. Joskus ne on mukava maalata uuteen uskoon, joskus vanha pinta on kulunut juuri sopivasti antaakseen oikeanlaista vanhan ajan tunnelmaa.
Vaalea perusväri rakastaa aksenttivärejä. Esimerkiksi kirkkaan punaiset tai vihreät tyynyt sopivat oivasti keittiösohvan väripilkuiksi. Tekstiilit:Luonnonmateriaalia, pitsiä, virkattua ja kudottua.
Maalaisromantiikan klassikko on tietenkin vanhan ajan kupariset leivontamuotit ja kukalliset koristelautaset seinillä. Myslit, sokerit ja jauhot on myös mukava piilottaa uusvanhoihin peltipurkkeihin. Vanhat työkalut uudessa käytössä sopivat tyyliin kuin hanska käteen. Tee vanhasta ompelukoneesta meikkipöytä.


Vinkki! Kaikille ei riitä vanhoja puutaloja, joissa kattopalkit ovat ihanasti esillä. Osta feikkipalkit! Näkyvät kattopalkit nostavat maalaistunnelman kattoon, ja voit luoda oman maalaisidyllisi vaikka suurkaupungin keskustaan!


 Koiran vuosi

1922,1934,1946,1958,1970,1982

 Koiran vuonna syntyneet ihmiset omaavat ihmisluonnon parhaat piirteet. He ovat syvästi uskollisia ja rehellisiä ja ihmiset luottavat heihin, koska he osaavat säilyttää salaisuuksia. Koiraihmiset ovat hieman itsekkäitä, kammottavan itsepäisiä ja itsekeskeisiä. He eivät paljoa perusta rikkauksille ja kuitenkin heillä aina nõyttää olevan rahaa. He saattavat olla emotionaalisesti kylmiä ja etäisiä sosiaalisissa tilanteissa. He löytävät helposti puutteita asiasta kuin asiasta ja ovat tunnettuja terävästõ kielestään. Koira-ihmiset ovat hyviä johtajia.

He tulevat parhaiten toimeen Hevosten, Tiikerien ja Jänisten kanssa.

Duunihuumorin horoskooppi

Leijona
22.7.-21.8.

Leijona on säteilevä ja karismaattinen persoonallisuus, erinomainen johtaja joka saa muutkin helposti innostumaan ja kaikin puolin todellinen kunkku työpaikallasi. Luovuutesi ja luontaiset johtamiskykysi tekevät sinusta haluttua riistaa työmarkkinoilla. Toisin kuin eräät vaatimattomammat merkit et myöskään välitä piilotella omaa erinomaisuutta. Siksi jotkut pitävät sinua myös leuhkana pikku pirulaisena, jota mielellään vähän näpäytellään, jos vain aihetta löytyy.

Olet pohjimmiltasi kuitenkin lievästi sanottuna laiska luonne. Onneksi saat helposti muut työskentelemään puolestasi ja voit itse jäädä lepäilemään laakereillasi. Kannattaisi joskus myös kuunnella,  mitä muut sinulle sanovat, sillä et suinkaan ole aina oikeassa, vaikka mielelläsi ajatteletkin niin.

Rohkeutesi ja ylisuuri itseluottamuksesi ovat apuna pyrkiessäsi siihen korkeaan asemaan, joka sinulle mielestäsi itseoikeutetusti kuuluu. Vaatimasi erityiskohtelu tosin saattaa joskus aiheuttaa hieman närää työpaikallasi. Parasta kuitenkin pitää kiinni tekemästäsi etenemissuunnitelmasta, sillä suurena tuhlurina tarvitset tosiaankin lihavan palkkapussin.

http://www.perhekerho.net/horoskooppi/leijona.htm