Täällä mie jo istun ja tunnit alkaa miun osalta iltapäivän puolella. Tuleepahan hoideltua nuo muut hommat pois alta. On jo tulosteltu tarpeellisia asioita ja käyty opiskelutodistus neidin hoitopaikkaa varten. Pakko sanoa että outoa taas olla täällä. Mutta ei ollenkaan pahalta tunnu.

Eilen tuntu että mitään en kyllä aikaiseksi saanut. Sitä vaa olla pöllötti tajuamatta tehhä mitään. Oikeesti kyllä oli neidin uimakoulua ja kotona tuli raivailtua. Kävin asioilla kaupungilla. Siskolle käytiin nettiliittymää hankkimassa uimakoulun aikana, joten sillon ei ehtinyt neuloakkaan. Mutta oikeesti ennen sinne lähtöä mie otin ohjeen käteen netistä ja aloin kesyttää sitä. Saa nähhä tuleeko siitä mitään.

Joululahjoja suunnittelin myös. No sitä ehtii tehdä vielä kauan :), on vain kivempi aloittaa ajoissa. Saan sit ehkä tehtyä itekkii jotain.

Minijuttuja tein kaupungilla käydessä ja illalla piti kokeilla neulahuovutusta sormien välissä. Uskokaa tai älkää kyllä se neule kipeetä tekee, ei siis kannata sormia alkaa tökkiä. Tässä nämä pienet valmiit hommelit:
1853603.jpg
Onpas jotenkin huono kuva. Ei tainnu tää kuvaaja olla hereillä aamulla ;)