kiitos vain kaikille neuletapaamiseen osallistujille. Oli todella mukavaa. Kiitos Kirsille ajasta ennen tapaamisen alkua. Sain tapaamisessa Kirsin blogissa voitetun palkinnon ja tältä se näyttää:
1968775.jpg
Todella kivoja juttuja. Jonna oli myyty kynttiläkipoille ja mies tuli osingoille kun maistelin suklaata :P Vihreä kori pääsee keittiöön lehmien seuraksi. Ja huomasin että kuvasta puuttuu yksi juttu... mihinköhän se jo joutui??
1968802.jpg
Siellähän se killuu repussa, kaveriden joukossa. Ihana :D

Teinhän mie elokuussa jo netti ostoksia, mutta tuo toimitus on vähän venähätäny aikataulu ongelmien vuoksi. Kiitos kuitenkin Kirsille, joka hoisi tilauksen. Tällaisia ihanuuksia kuitenkin ostin:
1968787.jpg
Väri välinnat herätti Sinissä kummastusta kun tapaamisessa näytin mitä olen tilannut. Mutta eikös se oo tarkotus aina välillä vähän repästä ;)

Miehän olin Syyskuun kuivilla ja se kuukausi meni niin kivasti että päätin jatkaa samaa rataa. Lupasin kuitenkin että lankoja saa ostaa jos niille on selkeä käyttö tarve ja nyt sit semmonen tuli (ei taas kovin pitkälle tätä kuuta päästy). Työ on siis kesken ja lanka lopussa ostin kaksi kerää woolia. Hillitysti siis.
1968794.jpg

Tapaamisessa neuloin kummipojan sukkia, joiden pitäs olla valmiina lauantaina. Toinen valmistui siinä jutustelun ja naurun ohella. Tosin huomasin siinä kesken jutun et hitsi miun piti alottaa kärkikavennukset jo pari kerrosta sitten :D no kasvun varaa.
1968763.jpg
Toinen sukka on kuvassa vielä alottamatta mutta nyt se on jo aloitettu. Kyllä ne siis valmistuu.

Mukana tapaamisessa miula oli kyllä useempi työ:
1968768.jpg
Juu kyllä on taas keskeneräisiä tällä neidillä...(eikä tuossa ollu edes kaikki)

Nyt on kuulemma alotettava nuo kouluhommat..Palailen taas :)