Nyt on koko viikon urakka ohi ja mielestäni meni hyvin suhteessa työmäärään. Jostain oli pakko joustaa ja niistä hommia on siis edessä vielä syksyllä. Kymmenestä osiosta 7 varmasti läpi kolme on vielä kysymysmerkillä. Kaikki selvinnee kesäkuun alkupuolella viimeistään. Pidä tätä hyvänä saavutuksena sillä jostain on ollut pakko joustaa sillä aivot eivät olisi ottaneet enää mitään vastaan.

Vielä yksi harjoittelu ja yhden kirjallisen tehtävän palautus ensi viikolla ja sit on kaikki pakolliset kouluhommat ohi hetkeksi. Aion nauttia kesästä vaikka lomaa en pidäkkään. Opinnäytetyötä aion tehdä kesällä jonkun verran mutta paineita siitä en aio ottaa.

Tällä hetkellä istun vielä koululla ja kohta lähden ajelemaan kotiin. Viikonlopun olen tekemättä mitään kouluhommia ja keskitysn lapsen ja miehen sekäö itseni hemmotteluun. Hienosti kaikki kestivät kuluneen viikon eikä mitään riitoja ollut. Kotin sekaisin mutta eiköhän se siitä selkiinny viikonlopun aikana sekin. Pidän kiinni siitä uskomuksesta että olen lepoviikonlopun ansainnut.

Ihanaa kesä! Here I come!