Kyllä se vaan niin on että ihminen jaksaa paremmin kun on kirkkaampaa. Ainakin mie jaksan. EIlinen tosiaan meni kärsiessä messukrapulaa ja tänään on jo parempi päivä. Kiitos Kirsille ja perheelle seurasta. Oli oikein mukavaa. Jonna oli aika naatti mutta tiukkana sissinä ei nukkunu päiväunia vaikka autossa sanoin et laita simmut kiinni kerkiit hyvin ottaa torkut enne ku ollaa kotona.

Tänä syksynä oon kaks kertaa aamulla kouluun mennessä nähny ketun. On kyllä harmittanu ku kamera ei oo ollu mukana. Eilen kun oltiin tuossa lähössä synttäreille jäin kuvaamaan kun kissa riehu puussa oravan perässä. Oli hauskaa kahottavaa. Lopputuloksesta ei kyllä oo tietoo.

Miula on tässä siivous projekti kesken. Oon pistäny ihelle tavotteen et tänään mökki siistix ja kaupalla pitäs kans käydä. No mutta järjestys ennen kaikkea, tää blogiin kirjotus on paljon tärkeempää ;) miehä oon lomalla ei sillo tarvii stressata ees siivouksesta. Oon kyllä jo imuroinu ja pyykkii pessy ja astiat pessy ja roskii vieny. Enää ois siis vaa pyykkien viikkausta kaappiin ja jos sais tuota meijän makkarii siistimmäx. Kesällä ostettu uus sänky on tehty vähän hallaa, koska sen alle ei saa mitään on meijän makkari toistasex vähän ku varasto. Ongelmaa auttais myös se jos mie saisin joskus jotain valmiix noista miun varastoista enkä vaa lisis niitä. Käsken siis itteeni tuhoamaan kankaitakin tällä viikolla.

Hyviä suunnitelmii ei oo koskaan liikaa ja mie kaipaan välillä vähän potkuu persiille noihen hommien kanssa. Koska oon päättäny ilahduttaa (vihastuttaa) mahdollisimman montaa kanssa eläjääni oma tekemillä lahjoilla tänä vuonna osallistun myös tähän:

1998204.jpg

Lisäksi myös täällä on menossa joulutempaus, johon voin osallistua. On miula valmistunu lahjat numero 4 ja 5 eli ei tässä nyt ihan laakereilla oo lepäilty. Kuvii niistä on luvassa sit joskus.

Vaikka onkin lomaviikko on miun pakko tehhä vähän kouluhommiikin. Itseeni siinä siis ajattelen jos teen jotain jo pois alta kun kerran siihen on mahdollisuus. Nyt mie jatkan tuo siivouksen loppuun ja sit saan alkaa tehhä jotain joko pienten ilojen kalenteriin tai sit joululahjoja. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. Mie koetan tällä viikolla postaillakkin enemmän jos sais vaikka jotain valmiiksi.