On tullutkin kahtena päivänä vettä. Kyllä se syksyltä tuntuu. Eilen kävin kirppareilla Jonnalle metsästämässä pihapukua. Ei kehtaa huonoimmille keleille uutta talvipukua laittaa, kun sen joutuu sit heti laittamaan koneeseen jolloin kylmän kesto kyllä aina kärsii. Löysinkin peuhari puvun joka on kyllä siisti ja varmasti ajaa asiansa. Muitakin kivoja juttuja löytyi kuten nämä:
1956577.jpg

Aivan ihanat. Äitini osti ne minulle ja hintaa oli 1,50 koko paketilla. Samoin Jonnalle löytyi ensi kesälle täysin uudet lenkkarit edullisesti. Sittarista ostin neidille alesta kahdet uudet housut tarhaan. On tuo pituus kasvu ollut niin huimaa. Harmittaa vaan paljon ostella tuolle vaatteita kun kaikki ovat niin reiluja jos tahtoo että hihoissa tai lahkeissa on riittävästi pituutta. Pitäs oikeesti ommella ite muutamat pökät neidille.

Flunssa vaivaa edelleen ja hemppakin on päässyt luvattoman alas, oli eilen koululla mittauksessa 109. Hups rautalisä olisi siis paikoillaan. Vaan eipä tuo ihmekkään, syön kyllä monipuolisesti, mutta nyt en ole kyllä syönyt oikein mitään kun on flunssa ja kurkkukin ollut kipeä. Tätä ennen oli sitten naistenpäivt eikä ollut taas helpoimmasta päästä. Vessa ois ollu paras paikka olla. Näin siinä silloin käy. Miula hemppa ei oo koskaan kovin hyvä joten näitä aina sattuu.

Vain vähän pienii hommii on valmistunut:
1956342.jpg

Tykkään näistä kovasti. Menevät ehkä äidin kaverin lapsenlapselle. Saa nyt sit nähhä. Nyt taijan kömpii lepäämään hetkeksi ja sitten vielä kouluhommien kimppuun ennen kuin haen Jonnan tarhasta.