Siis uskomatonta että en oo ehtiny käymää täälläkään sitten pääsiäisen päivityshommia tekemässä. Laiskuutta se ei tälle kertaa kuitenkaan ole. Meni viikko tuolla pääkaupunki seudulla kun oleskelin sairaanhoitajapäivillä milloin luennoilla milloin kassan takana, mutta mukavaa oli siellä. Se mikä oli minulle mukava yllätys niin sairaanhoitajaliitto tekee yheistyötä Globehope:n kanssa. Yhteistyöllä on tehty jäsentuotteita.

Seuraava viikko menikin sitten paikatessa edellisen viikon rästihommia ja tehdessä viimeinen harjottelu viikko. Harjottelua varten kirjoitin semmosen 20 sivua tietoa pähteistä. Oli kyllä tarpeellista tietoa itselle ei voi muuta sanoa.

Käsityö rintamalla on ollut yllättäen hiljaista. Sitä kun vapaa-ajan istuu tässä koneen äärellä ja opiskelee ja kirjoittaa oppimaansa ei aika yksinkertaisesti riitä mihinkään muuhun.

Ennen kuin lähdin reissuun sain ystävältä tällaisen:
1439160.jpg
Kiitos tästä on erittäin ihana ja sopii hyvin miule ku tykkään aina iltasin juuva teetä ja nuo lehmät on niin ihania.

Olen tuossa joku ilta kokeillut myös neulahuovutusta ja tällaista on syntynyt:
1439146.jpg
1439084.jpg
Kaikkea muutakin on kesken ja suunnitelmissa ja toivottavasti tämä tästä taas iloksi muuttuu kun kouluun pääsee. Nyt ois vielä muutaman tehtävän tekeminen huomiselle ja täällä kotonakin pitäisi kahden viikon kiireet siivoilla pois. Ompelukone tuolla kovasti huutelee, mutta on varmaan koetettava vielä pitää näppinsä kurissa ja tehdä nää tärkeemmät hommat pois alta.

Osallistun taas vaihteeksi uuteen tempaukseen joka on täällä:
1438874.jpg

lisäksi samaa aihetta on tyrkyllä tässä kuussa myös täällä:
921798.jpg

Tässä onkin sitten hyvä aihe miule seuraavaan neuletapaamiseen joka on siis jo kahden päivän päästä :)

Sain vihdoin kuvailtua myös meijän akvoja nyt kun vaa ne tänne esiin niin hyvä on :)