Tervehdys pitkästä aikaa. Miula on ollu kiire ku en oo netissä kerenny oleilee ja mitää käsitöitäkään ei ole tullu tehtyä. Aika pula. Oon tehny sekä harjotteluu että töitä ja tenttejäkin on ollut. Nyt sit ku loma on niinku alussa ni miehän sain sit lentsun. Kuumetta pukkaa ja räkää joka rööristä. Tyttökin siarastui samaiseen tautiin ei kiva. Mut vähän hankintoja ja joulukalenteri juttuja nyt ainakin näin alkuun. Aloitetaan tällä:
1985946.jpg
2117452.jpg2142538.jpg
2142534.jpg
Pienten ilojen kalenterin iloja yläpuolella. Tosi mukavaa on ollut avata kalenteria. Kovasti oon pohtinu joka aamu et mitähän kivaa tällä kertaa kalenterista putkahtaa. Sit meille on muuttanu taas vähän uusia lehmiä :)
2128680.jpg
2142537.jpg
Ihania kertakaikkiaan. Alimmmainen muistio oli sanonu kuopiossa et tahtoo meille. Kummallisia lehmiä :) Kiitos kummllekkin antajalle. Sit voiskii näyttää mitä ihanaa Jonna sai täältä:
1985944.jpg
2128681.jpg
Jonna tykkää kovasti. Meijän paketin lähetys jäi viime tippaan mut ehti perille kuitenkin hyvissä ajoin ennen joulua.

Hankintoja:
2142586.jpg
NÄistä oli tarkoitus tehhä juttuja eilisiin myyjäisiin, jossa olin Kirsin ja Outin kanssa. En kuitenkaan taudin vuoksi saanut mitään aikaiseksi. Vaaleanpunaisen just ja just ehdin virkata ja paikan päällä tein valkoisia huiveja. Kuvia luvassa myöhemmin kun on muitakin tehty. Villat jää sit myöhemmäksi. Ehkä teen niistä jouluksi jotain kivaa pakettiin. Nyt leikkaamaan tonttupukua :)


Ainiin vielä yks asia! PALJON ONNEA ÄITI!!!

Karttuvi vuosia
karttuvi niitä.
Vaan viisas nainen ei
välitä siitä.
Hän taidolla peittää
pienen rypyn
on valmis tekemään
rohkean hypyn.
Ja muoti jos sellaista vaatii,
vaateparren hän uusiksi laatii
ja nuortunut on hän taas.
Ei vanhoja naisia lie koko maas.

Paljon hyviä vuosia.

2143848.jpg