Joskus sitä miettii kuinka kaunis maa onkaan syksyllä. Aivan kuin kesällä maa näyttää kauneimmat värinsä ja se jos mikä on kaunista. Meillä ei vielä puutarha kovin syksyiseltä näytä vaan tällaisia siellä vielä on:
1904863.jpg
1904869.jpg
Jälleen on tunne että mitään ei valmistu. Olen tekemässä joululahjoja nro 2,3 ja 4. Siinä ne pikku hiljaa valmistuvat, mutta kuvia ei siis ole tarjolla.

Vauvan peitto pienelle joka saa nimensä piakkoin valmistuu myös. Itseasiassa siitä ei enää paljon puutu. Lisäksi löysin kierrätyssukat. Nämä on siis tehty täysin uusista nalle langoista joten se ei ole tämän työn kierrätysidea vaan nämä ovat alun perin olleet kummillani joka on ne aloittanut. Hänelle ne ovat jääneet ufottumaan joten hän vei ne minun mummolleni. Mummo taas ei oikeastaan enää nykyisin tee mitään käsitöitä, joten hän antoi ne minulle varmaan viime vuonna. En kuitenkaan muistanut niitä ollenkaan joten en ole niitä tehnyt. Kuluneella viikolla ne löysin ja aloin sitten tekemään. Valmiina oli siis toinen sukka joten miula jäi sit tehtäväx  se toinen,edellesen kanssa samanlainen. Mielenkiintoinen homma sanoisin.
1904873.jpg
Siskolleni nämä ovat olleet menossa koko ajan. Nyt jopa näyttää siltä että hän voi  ne jopa joku päivä saadakkin.

Sitten minut löytää nykyisin myös täältä. Kaikkeen sitä joutuukin kun vanhaksi elää :D Nyt sit siivoamaan vaikka kuinka onkin sunnuntai. Se vain on niin että se on ainoa päivä viikossa jolloin yleensä olen vailla ennalta määrättyä ohjelmaa.

Ps. Kävin julkineulomassa Savonlinnan astmapäivillä :)