Mie kävin tiistaina Kirsin kanssa aamulla kahvilla kun ooteltii et nuo virastot aukee. No siinä sit oottelin Kirsii ja aloin tekee tätä:

Samalla mie vähän herkuttelin:

Sitten kun kaivoin koulukirjan esiin laukusta ja aloin neuloessa lukea niin viereisestä pöydästä kuului että tuossa sitä on tehokasta ajankäyttöä, kun lukee ja neuloo samalla. Miun virallinenvalvoja on siis hyväksynyt et työtä voi jatkaa :) maanantaina kävin uudet pidemmät puikotkin ostamassa kuten kuvasta näkyy. Työ on tuosta himpun edennyt ja uudempaa kuvaa luvassa myöhemmin. Voin kertoa että varmasti joukossa on jokunen virhe mut oon aatellu et ekassa tämmösessä työssä sallin itselleni muutaman virheen.

Minut on siis haastettu. Tämä haaste oli varmasti valinnut minut kohteekseen koska sain sen ensin Räsypölläkkää blogista ja sitten vielä Kipakan käsityöt blogista. Näinhän se sit menee:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Mitähän sitä nyt keksis...

1. Hurahdan helposti uusiin asioihin.

2. Rakastan eläimiä vaikka meille ei mitään karvaisia voi ottaakkaan.

3.Luen paljon, sekä kouluun liittyvää kirjallisuutta kuten muutakin.

4. Ennen nykyistä elämän vaihettani olin aika paha perfektionisti. Lapsen syntymän myötä olen hyväksynyt että en voi millään revetä joka paikkaan ja tehdä kaikkea niin hyvin kuin tahtoisin. Joka paikka ei voi kiiltää jos meinaan tehhä käsitöitäkin jossain välissä. Tavoitteena nykyisin on pikemminkkin saaha hillittyä tätä hamstraamista, olla hyvä äiti ja saaha tuo koulu käydyksi. Välillä sekin tuntuu mahdottomalta.

5. Olen innokas oppimaan uutta, Pikkusen vissii semmonen yllytyshullu. Suunapään menossa kohti uusia haasteita. Tämä on huomattu koulussa ja sen vuoksi sielläkin olen monessa mukana. Sitten netissä on liikaa kivoja juttuja joita tahtois kokeilla :) to-do-lista vaan venyy ja pikku hiljaa uusia asioita tulee kokeiltua.

6. Kirjoitan kaiken muistiin. Mikään ei oo sen mukavampaa ku täyttää kaikka paikat muistilapuilla ja listoilla. Sit kyl yleensä hukkaan listat mut jos löyvän ni on kiva viivailla tehtyjä /menneitä asioita niistä yli...

Ulkona on harmaa päivä ja usvaa. Harmittavastii alkuviikosta lumet sai kyytiä. Ois kiva kuitenkin jos valkeeta ois talvella. Meillä Jonna sai sit tarhasta flunssan ja on nyt kotona sairastellut torstaista lähtien. Meillä oli sovittuna et mennää siskon ja äitin kanssa käymää kaupungilla eilen mut peruuntu sit se mut me saatii jonnan kanssa tuliaisia Nauru

No nuo onkii just miule suunnattu 3+ Kieli ulkona Meillä kyllä tulee tehtyä kaikkee joten nuo varmasti käyttöön pääsee. Mut osaakos joku kertoo et mitä noista palloista vois tehhä?

Jonna sai sit pikku auton jota metästettiin sohvan alta sit eilen. Sieltäpä löyty sit vaikka mitä kivaa ... Nyt pitää mennä ottaa kahvii ja sit kouluhommien kimppuun kun eilinen meni migreenissä ja samallalailla tuntuu tämäkin päivä alkavan mut tänään otin heti ku nousin ni lääkkeen et jos tää tästä vaikka ilox muuttuu.