Tiiättekö miten saa yön kulumaan oikein rattoisasti? Miepäs tiiän! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tuli koettua taas näitä lapsiperheen ihanuuksia. Tytär meni nukkumaan siinä 21 aikaan illalla ja minäkin jo 22 aikaan. Klo 23 kuului itkua ja äitiä huudettiin. Oli sitten lapselle tullut paha olo ja oksennus. No vaihdettiin petivaatteet ja yökkärit ja takaisin nukkumaan. Sama toistui sitten puolen tunnin - tunnin välein aamu 6 saakka. Pitkä oli yö meillä kaikilla. Seuraavan päivän suunnitelmat vieraiden tulosta muuttui aamulla viestien laittoon ja sen jälkeen oltiinkin jo pyykki vuorossa. Tekemistä siis riitti, siihen kun vielä huomioi sen että yöllä ei siis kunnolla tullut nukuttua. Koko perhe siis veti lonkkaa seuraavan päivän mitä pyykeiltä ehti. Tänään olikin sitten melko väsynyt olo aamulla kun on vähän univelkaa. Hyvin kuitenkin meni elvytysharjoitukset ja huomenna jatkuu. Pitää vain koettaa itsestä pitää huoli ettei tauti iskis meikäläiseenkin.

Oli viikonlopussa jotain hyvääkin. Meille muutti kaksi uutta lehmää kirpparikierroksen tuloksena :)
1459392.jpg
Tää tapaus oli kyllä niin ihana. Tuo iloinen ilme kyllä pelastaa meikäläisen päivän. Tahtosin viijä tään kyllä autoon... mies ei tosin oo yhtä kova lehmien ystävä ku mie....
1459400.jpg
Sit tämmönen tapaus. Näitä miusta meillä on mut en nyt löytäny yhtää :D

Mutta sellasta täällä tällä kertaa. Jos huomasitte niin olen lisännyt akvaario sivut ja siellä on jopa muutama kuva. Huono sellainen. Päivitystä sinne ja muihinkin tulee aina kun aikaa vain riittää. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, nyt mie meen tekee ne hommat jotka ois oikeesti pitäny tehhä viikonloppuna.