Tässä sitä odotellaan että opinnäytetyön palaveri alkaisi. Kaksi päivää tätä viikkoa mennyt ja voimat on ihan loppu. Vasta yksi tentti takana. Huomenna alkaa sitten näyttökokeet ja kestää kaksi päivää. Lisäksi torstaina on vielä kaksi tenttiä näyttöjen jälkeen. Kyllä nostan itelle hattua jos tästä viikosta selviin. Saatampa jopa ottaa yhden siiderin perjantaina tai lauantaina jos perjantaina nukkuu ennen kuin ehtii aloittaa.

Mutta minulla on tosiaan jäänyt muutama työ esittelemättä tässä koulukiireessä ja niinpä tässä nyt kun on tällanen luppo hetki (ei oikeesti mut ei vaa jaksa nyt lukee) ni esittelen ne nyt pois. Eli ensimmäisenä kukka-amppeli:

1515234.jpg
Tuo miun sovitus astia on kyllä vähän huonon kokoinen mutta eiköhän tuosta idea selviä. Toinen työ on sit meijän Jonnan kesähattu:

1566470.jpg
Jonna siis tykkää hatusta ja uskosin että tuo on mukava pitää päässä. Jotkut hatut hiostaa Jonnan otsaa ja tekee siihen ihottumia joten toivon että tällä hatulla ei samoja ongelmia ole.

Jonna tuossa yks pv kyseli että äiti jokos oot tehny miun joogasukat? Arvatkaas mitä tää äiti joutu vastaa :) ei oo tainnu valmistuu ne eikä mitään muutakaan noiden lisäksi. No kaikki ajallaan. Nyt eletään tätä hetkeä niin kauan kuin sitä kestää ja mietitään sitten lisää kun näistä selvitään. Ensi viikolla siis jo uusi harjoittelu paikka. Sitä sit kolme viikkoo ja sen jälkee tää neiti surffaa kesätöihin. Jos nyt sit ottas ne lukuhommelit esiin ja jatkas niitä hetken ennen palaverin alkua. Kirjoittelemisiin :)