Niin se aika on vaan taas mennyt. Mie en oo mitää käsitöitä saanu tehtyy, mutta vielä sitä on tässä yksi viikko aikaa. Pitää ottaa itteensä niskasta kiinni että saa jotain aikaiseksi.

Harjottelu loppui taas eilen ja on kyllä hieman haikea mieli. Oli todella mukavaa ja sain hyvää ohjausta sekä sain tuntea että minuun luotettiin. Joku on tainnut sanoa että kaikki hyvä loppuu aikanaan :) Kiitos vain kaikille jos nyt käytte kurkkimassa tätä minun "salaista" maailmaani.

Sisko muisti minuu ystävänpäivänä:

tää lehmä on kyllä vahingossa menny maaliruiskun alle. Ja tuo sydän.... ei sitä vaa raaski syödä.

Mutta sitten. Mummo ei enää voi tehhä käsitöitä ja mie sit häneltä sain viimeset langat ja keskeneräiset työt. Eli tässä on sit taas ufoja jotka pitäs saattaa valmiix :)

Mutta jospa mie tästä itteni kampeen ylös ja koetan pistää vastaan tälle alkavalle köhälle. Jos sas vielä jotain täällä aikasex ni hyvä ois. Vois alottaa niinkin mukavalla hommalla ku siivouksella. (tai sit siirryn vaa sohvalle ja koetan kahtoo boksii tyhjemmäksi :D)

Tuossa kuvia siirrellessä tuli esiin asia et miun kuvatila on kohta käytetty. Harmittaa. Ennen näytti et tilaa on vaikka kuinka ja nyt yhtääkkiä se on melkein täynnä. Mitäköhän tekis. Nyt pitäs päättää jatkanko bloggailua vielä jossain vai en. Siitä tietysti kuulen mieluusti myös teitä lukijani. Antakaa vaan mielipiteenne kommentteihin.