Pitää taas tulla päivittää tietoja. Kiirusta on välillä pitäny ku on pitäny ehtii paikasta toiseen, mutta ei se mitään :D Eihän se aina tällästa kuitenkaa oo. Oon vähän yrittäny välillä neulookkii:
1299636.jpg
Pikkuinen hattu joka lähtee nyt sit maailmalle lämmittämään jonkun pikkuisen päätä (Painoa 40g). Menee siis Spr:n keräykseen. Tykkään noista väreistä ne jotenkin sopii tähän kirkastuvaan kevääseen. Kyllä on niin mukava lähtee aamulla töihin ku aurinko alkaa nostaa päätään. Siitä saa niin mukavasti energiaa päivään.

No kun talvi on vielä niin tahdoin ystävän varpaita lämmittää ja tällaset taas tuli :
1312783.jpg
Tykkään noistakin. Oisin itekkii voinu noilla väreillä pitää, eli pitää varmaa ottaa uuvet jossain vaiheessa puikoille. Ystävän jalan koosta ei paljoo tietoo ollu ja kyllä vain ne on juuri sopivat :) tuli taas hyvä mieli.
Painoo näillä on siis 50g.

Muutakin on tässä tulossa ei neuloen vaan muilla tekniikoilla mutta niistä sit myöhemmin. Kovasti jo oottelen seuraavaa neuletapaamistakin. Enää ensi viikko harjottelua ja sit hyvin ansaittu loma, joka menee siis siivoillessa ja asioita hoitaessa. Saa tuon meijän likankin viijä neuvolaan :) Palaillaan taas ystävät hyvät, nyt mie meen ottaa iltateetä ja oottaa et house alkaa :) voin ootellessa valikoija työn jota teen samalla.

Kävin miekii osallistumassa tähän kyselyyn: käy siekii :)