Jotenkin tuo otsikoiden keksiminen tökkii. Melkein kuvaton postaus luvassa. Oma kamera seilaa miehen mukana pääkaupunki seudulla :) Mies lähti kaveria auttamaan muutossa eilen aamulla ja me sitten pistettiin äitini kanssa ruokala pystyyn. Torstaina käytiin ja kaupoissa ostoksilla ja tuhlattiin 200 euroa ruokatarvikkeisiin. Suunnitelmat tehtynä ja sitten me jonnan kanssa 8 aikaan eilen aamulla mentiin mummolle. Siellä vierähti sit näppärästi koko päivä, kaikkiaan 13 tuntia ja syntyi seuraavaa:

* Hernekeittoa
* Makaronilaatikkoa
* Härkäruukkua
* Kanaruukkua
* Gulassia
* Moskovanpataa
* Kasvissosekeittoa
* Kaalilaatikkoa
* Kaalikääryleitä
* Jauhelihamureketta

Näitä kaikkia siis meidän perheelle, äidilleni, minun mummolla ja sitten Jonnan kummille. Iso oli urakka mutta kyllä se kannatti. Ruoat oli tosi hyviä. Onneksi me asumme lähekkäin niin minä sain kiikuttaa nuo ruoat jotka vaativat uunissa useamman tunnin niin meidän uuniin. Ei muuten ois mitenkään aika riittänyt hoitamaan kokorakkaa yhden päivän alkana. Pari naapuriakin tuli vastaan ja kovasti oli kysyvät ilmeet kasvioilla kun tämä tyttö ravaa tätä väliä milloin minkäkinlaisten kantamusten kanssa. Hauskin on varmaa ollu patalaput kädessä ja pata täynnä ruokaa. Kukaan ei kuitenkaan kysynyt että mitäs oikein puuhaan. Nyto n pakkasessa sit sopivat annokset eikun vaan sulattaa niinä päivinä kun ei ruokaa jaksa tai ehdi tekemään. Kylläpä tuntuu hyvältä. Jos ois ollu se kamera oisitte tykii saanu silmä ruokaa mutta ei nyt voi mitään.

Sitten sain Räsypölläkkää Jaanalta tunnustuksen:
1786267.jpg

Suomeksi siis:
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2....joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.

Annan tunnustuksen sitten seuraaville blogeille:

Kipakan käsityöt
Tassullinen
Sini
Käsityöopiskelijan maailmaa

ja uusi tuttavuus minulle Tiinulin neuleet

Tämä uusi blogi oli ihana. Oon nyt aamun sitä selaillu. Mukavaa että blogimaailmasta löytää joka pv jonkun ihanan uuden tuttavuuden. Nyt mie lähen kahtoo jos sais vaikka jotain järkevää tänään aikasex. Ommella tekis mieli. Ensin kuitenkin oon luvannu käyttää mummon pesulla :)

Hauskaa ja rentouttavaa päivää kaikille!