Pami - Pamin puminoista on haastanut minut kertomaan 5 omituisuutta itsestäni, tässä siis niitä.

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Mie tykkään yli kainen vaaleanpunaisesta eikä tää lemppari oo hävinny ees tässä vuosien kuluessa. Koettakaa siis kanssa ihmiset kestää ei ne väriterapiat mitään auta.

2. Tykkään lehmistä. Jos miula ois oma talo ja mahollisuus ni miula ois lemmikkinä lehmä. Jep kaikki lehmätavarat on in myös ja meillä alkaa keittiö muistuttaa jo navettaa lehmineen :)

3. Tykkään tehhä listoja. On niin kiva miettii mitä kaikkee pitäs tehhä, millon ja kelle. Sit ku on saanu tehtyy jotain ni on kiva vetää viiva niihen yli :D

4. En tykkää sokeroiduista munkeista. Kun teen munkkeja mie en sokeroi omia. Äitikin tietää tään ja jättää miule aina sokeroimattomii.

5. Kierrätys on intohimo joka vie miut aina hassuihin tilanteisiin ja lähipiiri jo kyllästymiseen asti seuraa miun ihmeellisiä touhuja.

Siinä ois siis muutama omituisuuteni. Ois varmaa vielä oudompiakin löytyny jos ois alkanu miettii oikein pitkään ja hartaasti. Nuo tuli kuitenkin ensin mieleen.

*************************************************************
Sitten seuraavax Kirsi antoi miule K-kirjaimen ja siitä pitäs keksii kymmenen asiaa.

1. Katja: siis eihän tarvii kertoo mut täähän on miun nin ihana nimi.

2. Kierrätys: asia johon tulee intohimo. Koetan koko ajan saaha itteeni ja meijän perheen asennetta tähän suuntaan

3. Kahvi: miun herkkuu ja toinen paheistani.

4. Karamelli: ja tää on sit se toinen. Salmiakki nam.

5. Kaverit: tärkeitä

6. Koulu: kaikessa kamaluudessakin tykkään opiskella.

7. Kirjat: tykkään lukee. Koulussa tulee luettuu vaikka mitä jo ihan pakostakin. Kotona voin sit lukee muutakin kuin koulukirjoja.

8. Koti. Oma koti kullan kallis kaikkine sotkuineen. Täällä on hyvä olla rakkaidensa kanssa.

9. Käsityöt: olo ilman niitä on kuin mudassa juoksua, mikään ei toimi ja mitkään ajatukset ei kestä läjässä. Taidan olla riippuvainen niistä.

10. Koneet: en ole mikään tekniiikan ihmelapsi mutta mieheni myötä olen erilaisista koneista alkanut ymmärtää enemmän. Eniten varmaan tietokoneista. On huolestuttavaa huomata osallistuvansa tietokoneita koskevaan keskusteluun, no yleensä se tieto mitä niistä omaan on hyödyllistä arkipäivän toiminnoissa. Työssä ja harrastuksissa erilaiset koneet on sitä jokapäiväistä elämää. Tänään pitäs tuttavuutta tehhä ompelukoneen kanssa.

Jos haluat tällaisen jutun, niin kommentoi ja pyyvä itsellesi oma kirjain.