Enste pitää näyttää mitä mie löysin alkuviikosta kaupoilla käydessä:
2151515.jpg
Ja tiimariin mie menin siis ostaa noita tulitikkuja. Lidliin noita kivoja tuikkuja. Mitään ylimääräistä ei siis tullut mukaan :D Kiitos Kirsille jälleen seurasta. Oli sairastelun jälkeen taas vaihteex tosi mukavaa. Aikakin kului tosi nopsaa hyvässä seurassa.

Myö käytiin Kirsin kanssa kahtomassa vähän kauppoja muutenkin. Käytiin Marimekon myymälässä, tuunarit  ja vielä maalaistorilla. Maalaistori olikin positiivinen yllätys. En ollut siellä käynyt vissiin koskaan. Myynnissä oli luomutuotteita, leivonnaisia ja käsitöitä. Tosi kiva paikka. Samaa en valitettavasti voi sanoa tuosta käsityömyymälästä. Harmi vaan.

Noh tässä on sit kovasti yritetty saaha joululahjoja pakettiin ja luvattuja hommiakin alta pois. Lankatilaus ei ollu vielä saapunu joten välityönä tein taas parit huivit eli tässä kuusi kappaletta kimalteisia pompula huiveja:
2161106.jpg

Meilläkin syötiin tänään ensimmäiset joulupuurot ja hyvää oli. Tein toisen puuron normaaliin maitoon ja toisen sitten riisijuomaan Jonnaa varten.

Pienten ilojen kalenterista on tullut taas ihania juttuja:
2161090.jpg
Sormet syyhyäää päästä näiden ihanuuksien kimppuun. Samoin kuin aiemmin tulleiden. Kovasti olen koettanut antaa tavaroiden olla ainakin joulun yli kun on vielä nekin hommelit kesken.

Hieman harmissani olen postin toiminnasta, katsokaas:
2160814.jpg
Ei ollut kiva juttu. Laitoin palautetta. Sain siihen nopeasti vastauksen mutta se oli mielestä outo. Harmittaa kun paljon tulee postin kanssa toimittua ja sitten jotenkin vaikuttaa että tosissaan ei oteta. Mutta nyt mie lähen puuhailee jotain järkevää vielä....