Nyt on koulu loppu ja jo kaksi vapaata pidetty. Maanantaina alkais kesätyöt ,mut sitä ennen nautin viikonlopusta ja hemmottelen itteeni ja perhettä Kävin kaupungilla ja vähän hemmottelin itteeni:

 

1646180.jpg

1646146.jpg

Mie tarviin monta monta monta virkkuukoukkuu kun tuntuu et aina on hukassa. No ostin siis pari lisää.Sit voitte miettii kummat on miun sakset ja kummat on Jonnan. Nuo puikot ostin huivii varten jota aion tehdä tästä langasta:

1646210.jpg

Eilen oli siis kansainvälinen julkisen neulonnan päivä ja myökii oltiin mukana tapahtumassa ja siitä voitte lukea lisää täältä. Kiitos kaikille mukana olleille miula oli tosi mukavaa :)

Meijän viimenen aksolotli vanhus kuoli eilen. Harmittaa ja itkettää. Mutta tätähän se luonnonkiertokulku on. Paavo voi sen sijaan oikein hyvin. Jonna on hoitanut hyvin osansa liskon hoidosta ja kun minä siivoilin viimeksi Paavon terraa niin Jonna syötti meijän herran:1646200.jpg

Virkkaus on sen sijaan miula se kesän juttu. Sitä tulee tehtyä edes silloin tällöin vaikka muuta ei oikeastaan saa tehtyä. En kylläkään voi paljon kehua että mitään tulis valmiiksi saakka mutta tekeillä on:

1646179.jpg

Amppleliahan se siitä pukkaa. Tätä on kyllä tehty hartaasti jo vissiin kolmen tapaamisen verran ja pohja on jo valmiina :D Oon mie sentään yhen kukan saanu virkattuu :) tähän pitäs laukku tehhä sit myös. Lankoja ei vaa oo varastossa varmaaan  sopivaa jos tahtoo puuvillasta tehhä. Saa nyt sit nähhä mistä teen kun kovasti tekis mieli siä aloittaa jo. Valkeeta joka on väri josta oon päättäny sen tehhä ois kyllä varmaan muusta materiaalista olemassa kylläkin....
1646197.jpg
Semmosii pikakuulumisia täältä. Pitäs tänään vissii siivoilla kun on noin sateinen ja harmaa ilma.... Hommiin siis.