Kyllä on ollut mukavaa olla lomalla. On käyty uimassa tytön kanssa ja jonna on harrastanut hiihtoa ja luistelua. Joogaa kokeiltiin myös ja se oli mukavaa ja melko vaativaa meikäläisenlaiselle penkkiurheilijalle. Sitä pitää kyllä kokeilla joku toinen pv lisää... vielä ei mielenkiinto mennyt. Kotona oon yrittäny paikkoja siivoilla ehkä vähän huonolla menestyksellä. Lumitöissä olin tänään se on kyllä ihan mukavaa hyötyliikuntaa.

Sitten menin postilaatikolle ja siellä minuu ootti ihana paketti. Sai taas naapurit miettittävää ku tää tyttö alko avaa pakettia heti tuossa ulkona kun ei voinut odottaa niin kauan että pääsee sisälle.... siihen nimittäin ois menny ainakin puoli tuntia koska neiti vielä hiihteli. Miun äippä oli kans ulkona tuossa siskonpojan kanssa ja naureskeli ku mie ihastelin kaikkee mitä sain :D Katsokaas vaa....

1353524.jpg
Kortti oli nätti kertakaikkiaan, perhosesta tykkään ihanaa, ku joku antaa miulekkii jotain ite tehtyy... pääsee heti esille :). LEHMÄTARROJA tykkäään. Suklaa saa sit mennä miehelle ni se ei huomaa et miule on tullu lisää lankaa heh, ja puikot ja lankaa ja tiiättekö nuo puikot oikein kerjää tuota lankaa ympärilleen... en kyllä vielä tiiä mitä tuosta teen.

KIITOS SIIS SINIKALLE! Voitin siis Kaikki puikoissa blogin arvonnassa.

Siellä hän on nyt menossa pääsiäistempaus jossa itse tällä kertaa emännöin. Samoin virkkausringissä on menossa pääsiäistempaus jota mie emännöin. Piti tällasta uutta opetella nyt loman kunniax :) kaikki vaa joukolla mukaan.

Kiitos myös kaikille tiistain tapaamisessa olleille, oli kyllä taas mukavaa! oottelen jo kovasti seuraavaa kertaa :)