Joskus sitä ei vain huomaa kuinka se aika oikein kuluu. Taas minulla on sellainen tunne, että mitään en menneellä viikolla ole aikaiseksi saanut. Pakko myöntää, että koulu on vienyt yllättävän paljon aikaa. Tiistaina nautittiin Gaalasta. Oltiin pukeuduttu hienosti ja vietettiin leppoisa ilta kavereiden seurassa. Oli kyllä mukavaa. Keskiviiikkona arki taas koitti kun piti koulussa olla jo 7 jälkeen aamulla. Tiedossa tapahtumapäivä 9 luokkalaisille. Oli mukavaa sekin. Mukavia oppilaita ja vaihtelua päivä oli heillekkin. Käsitöitä on siis tehty normaalia viikkoa vähemmän, kun ei projektipäivänä voinut neuloa. Kummallista koulun käyntiä kun ei voi neuloa :D Mutta kämmekäät syntyivät niin minulle kuin pikku neidillekkin.
1067888.jpg
1067891.jpg
1067908.jpg
Molemmille juuri oikean kokoiset.

Kaveri kaipasi tunnilla taas tekemistä. Sukkia pyysin tällä kertaa ja näitä on siis tehty osin molemmat. Jonna tykkää ja koko on juuri sopiva. On se kivaa kun on samanlainen käsiala niin voidaan yhdessä tehdä :)
1067884.jpg
Muutama hys hys juttu on kesken mutta niistä ei voi täällä puhua kun tiedän saajan täällä käyvän. Joulun jälkeen on luvassa listaa mitä kaikkea menikään paketeissa.

Hauskaa alkanutta viikko kaikille! Minä yritän päivittää kuulumisia nyt vähän useammin kun on nuo isot hommat pois alta.