Ja taas on viikko vierähtänyt enkä oo täällä käyny. Tulinpa sit itsekkin tuon vatsatuadin sairastaneen ja ohho kyllä siinä oli tautia kerrakseen. Vei kyllä ne vähätkin voimat ja pakotti kyllä moneksi päivää lepoon. Vieläkin olo on heikohko. Sori siis Sini ei oo paitaa ehtiny toimitella tään tauvin tuoman ylimääräisen homman vuoksi, mutta tulossa on kyllä.

Viime viikolla siivoilin isoa akvaariota ja ihmettelin mitä kummaa sakkaa tuolla pohjalla yhessä kohtaa lilluu. Katsoin sit tarkemmin ja tämmöstä löyty:
1481833.jpg
Siinä ne vauvat on isukin kanssa. Kesti muuten jonkun hetken ennen kuin sain kuvattua kun hiekassa ei kameralla niitä saa erottumaan. Tuossa on varmaan kolmasosa oikeasta määrästä. Nyt nää vauvat on sit Jonnan silmätikkuina :)

Uusia lehmähommeleitakin on meille kotiutunut. Tykkään kyllä kovasti. On se mukavaa kun toisetkin tukee tätä harrastusta.
1481149.jpg

1481771.jpg
Nää molemmat muutti meille siis anopin toimesta, kiitokset siis hälle.

Jotain oli jo pakko sairastamisen jälkeen päästä tekee joten tein tällaisen taulun. Yksinkertainen ja kaunis. Sopii niin hyvin miun tyyliin ja väriin.
1481753.jpg
Helpommin ei oikeestaan voi tauluu tehhä.

Virkkailin myös tuossa alkuviikosta kun vielä olin terve. Tosin jäi silloin kesken tuo projekti, joten pitää se jatkaa loppuun tässä joku pv. Kerrankin noudatin ohjetta :) jee hyvä minä.
1481154.jpg
Mallinhan on siis täältä. Kiitos vaan ohjeesta.

Olipa muuten työn takana ettii lapselle sopiva hiiri. Ollaa etitty niinku vuoden alusta asti ja nyt pari viikkoo sit löyty tällainen:
1481152.jpg
Eikös oo ihana. Yhestä hiirestä tulee siis kaksi ja pieni on juuri sopiva jonnalle :) Paikka josta ostin on tämä. Suosittelen ainakin tämän tilauksen aikana toimi loistavasti ja palvelu on ollut loistavaa vaikka ensin ei kyseistä tuotetta varastossa ollutkaan. Sain sitten ilmoituksen s.postiin kun olivat saaneet tuotetta uudelleen.

Hauskaa päivää kaikille. Mie meen jatkaa hommia :)