Olen 25-vuotias yhden lapsen äiti Savonlinnasta. Tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta Terveydenhoitajaksi. Olen ehdottomasti käsityöihminen ja tykkään tehdä kaikkea käsilläni. Monet harrastukseni liittyvät käsillä tekemiseen.

Elelen rauhallista perhe-elämää yhdessä avopuolisoni Villen ja tyttäremme Jonnan kanssa. Tällä hetkellä asumme kolmiossa yhdessä akvaattisten eläintemme kanssa. Haluaisin kovasti hankkia koiran, mutta tällä hetkellä se on mahdotonta tyttäremme allergian vuoksi. Näin ollen saan tyytyä kaikkien muiden lemmikkien hellimiseen. Haaveissa minulla on omakotitalo sitten joskus kun ensin on saanut koulun loppuun ja töitäkin hankittua.

Luonteeltani olen avoin, iloinen, oma-aloitteinen ja pidän siitä, että kaikki hihnat on käsissäni. Joskus aikaisemmin elämässäni olen ollut pahasti perfektionisti, mutta tämä on helpottanut kummasti Jonnan syntymän jälkeen. Lapsi on muuttanut kaikkea kuitenkin niin paljon että on ollut pakko jostain joustaa. Toisinaan huomaan itsestäni näitä piirteitä edelleen enkä siitä varmaan koskaan kunnolla pääse. Mukavaa kuitenkin kun voin ottaa elämää jo rennommin.

Lapsi on kasvattanut myös minua, vaikka olen aina ollut ikäistäni kypsempi. http://www.testimaa.com/ Siellä voit sinäkin käydä katsomassa kuinka vanha olet henkisesti. Minun tulokseni oli huikeat 33 vuotta :D.

Jotenkin kaikki ihmettelevät ikääni ja sitä että minulla on jo lapsi ja kaksi ammattia. Hymyillen aina vain totean, että ehtiihän sitä jos vain haluaa. Minä pidän opiskelusta niin oudolta kuin se voi kuulostaakin. Joskus voin sanoa että se on rankkaa, mutta aina siitä on selvitty. Eikä tämän kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa. Hymyä huuleen ja lippa vinoon hymyilee se elämä joskus kuitenkin... risukasaankin :D.

Keinoja joilla jaksan arjen ja koulun on minulla monia. Lukemisen ( muiden kirjojen kuin koulukirjojen ;) ) lisäksi käsityö harrastukseni joita ovat: ompelu, neulonta virkkaus, ristipistot. minit. Mitä enemmän ihan itsessä liikun sitä pidemmäksi harrastuslistani käy.

Mieleni pitää virkeänä harrastus ystäväni joihin voit tutustua täällä paremmin. Lisäksi toimin Savonlinnan allergia ja astmayhdistyksessä. Kyllähän näillä saa jo aikansa kulumaan mutta muistan myös viettää aikaa perheen kesken ja ulkoilla lapsen kanssa esimerkiksi sauvakävelyn parissa :) se on nykyisin meidän tyttären lempiharrastus. Jos nyt jäit jotain tietoa kaipaamaan niin otappa yhteyttä :D