Mie oon vaa nautiskellu kotona olosta. Vuoden vaihde meni kivasti ihan tässä kotosalla. Kävimme ampumassa raketteja kovasta tuulesta huolimatta muutaman. Onneksi tuuli oli puuskittaista niin se onnistui. Syötiinj a oltiin ja kaheltiin leffoja. Rauhallista siis.

Jonna sai joulupukilta paketin josta voi rakentaa kolme huopaeläintä. Neitihän tykkää kovasti tehdä kaikenlaisia juttuja joten tämäkin paketti oli mukava:
2197187.jpg
Pakko antaa valmistajalle hieman miinuspisteitä. Valmiit reiät jotka hajoavat jo tehdessä. Ei kiva :( Mie sit ompelen ompelulangalla tukikierroksen siihen ni kestää sit vähän käyttöö. Pupu on ollut valmiina ja pari päivää ja nyt on jo toinen tekeillä. En antanut kaikkia kerralla tehdä kun tiedän että ei malta kuitenkaan niin kauaa keskittyä. Kun tekee yhden kerrallaan niin malttia riittää paremmin ja siitä nauttiikin erilailla.

Miula pyörähti sit viimenen vuosi opintoja käyntiin. Niin se aika on vaan mennyt. En olisi uskonut että tänne asti selviin ja että aika menee näin nopeesti.