Unohin jo aiemmin kertoa että Turkuhan perui kestovaippa kieltonsa. Siitä huolimatta toivoisin että joku tutkisi asiaa noissa isommissa ryhmissä. Kotona tilanne on usein toinen ja nyt kun on koulun puolesta tullut luettua kaikenlaisia tutkimuksia niin kovasti kiinnostais tämäkin aihe. Vielä 21 pv luki iltalehdessä niin että Turku ei aio purkaa kestovaippa kieltoaan. 23 pv oli päätös jo ihan toinen. Seuraillaanpas vielä asiaa josko joku tähän tutkimukseen vaikka tarttuisi.

Mie sain tänään kaivettuu ompelukoneen lattialta pöydälle ja siihenkin vauhtia. Valmistui enste parit korjausompelukset jotka on kans tuolla pyöriny ja lisääkin varmasti olisi. Sitten kävin yhden kangaskassin kimppuun ja tässä se nyt on:
(kuva tulossa kun saan sen otettua)

Toisena kassina syntyi tällanen:
2020112.jpg

Se meni ystävälleni. En muistanut vaihtoehtokankaita viijä hälle kahottavax viime viikolla joten tekasin tään siltä pohjalta et miusta tää kangas oli hänen näkönen. Hän tykkäs kassista kovasti :)

Ensi lauantaina sitä alkais lapaskuu. Miula on kyllä jo ollu liikennevalotyönä yhet lapaset kun niitä voi hyvin tehhä muutaman silmukan kerrallaa. Jos joku nyt ihmettelee mitä tuo liikennevalotyö tarkoittaa niin minäpä voi vähän selvittää. Aloitetaan siitä onko joku kahtonu näitä piilokamera ohjelmia? siinä oli kerran semmonen kuvaus et mitä kaikkee ihmiset tekee kun liikennevalot ovat punaiset ja joutuu odottamaan niiden vaihtumista. Olihan siinä vaikka mitä vaatteiden vaihtoo, nenän kaivuuta yms. Mutta jos minuu kuvattais ni mie luultavammin neulon tai virkkaan :D Meillähän on usein myös silta auki varsinkin kesällä ja monesti joutuu sillan takana odottamaan kun on kaupunkiin tulossa, siksi siis on hyvä olla joku liikennevalotyö :D  Nyt sit lapaskuussa meinasin nuo lapaset saaha valmiix ja toisetkin ois tavotteena. Enemmänkin noita menis varmasti joululahjoiksi ja muuhun mutta katsellaan kuinka se aika oikein riittää.

Koulussa tuppaa nyt kiirettä kertymään mutta ei se mitään. Se on usein opiskelun kanssa näin että töitä tulee paljon kerralla ja välillä vaan vedetään henkeä, jotta jaksetaan taas seuraava rupeama. Nyt on kuitenkin varmasti palattava noiden kouluhommien pariin. Olen lupautunut huomenna pitämään lyhyen luennonkin ja sekin pitäs saaha valmiix vielä tään illan aikana.